Saturday, March 21, 2009

Baik pulih rumah Shah Alam..

Hari ini, kerja baik pulih yang dilakukan hanya rumah Shah Alam. Sambungan pada kerja wiring oleh Pie selain kerja mengecat bilik oleh aku. Aku maih lagi amatur dalam kerja2 baik pulih. Sedangkan rumah sendiri pun aku buat lambat, kalau rumah orang, aku buat sendiri pun lambat jugalah.. heheh. Selalunya kerja2 mengecat ni aku pakai bangla, tapi untuk 1-2 minggu ni bangla2 peliharaan Bri agak sibuk dengan kerja2 construction, jadi aku kena buat sendiri. Kerja2 simple seperti pecah rumah, cuci rumah, sediakan quotation untuk repair works yang terlibat, minor repair tandas, cat pintu, memang dah biasa buat. Cat dinding rasa malas la pulak, heheh.. penat woo.. pinggang sakit, tengkuk sakit nak terdongak lagi, nak mencangkung , nak membongkok.. tapi siap juga akhirnya.








Untuk waktu sekarang juga Bri agak sibuk dengan kerja2 audit di pejabatnya. Sila galakkan Bri untuk bekerja sendiri, terima kasih.. Banyak rumah2 dah kirim salam dengan Bri.. Bila nak berkunjung katanya..

6 comments:

dot said...

waaahh..abg pie n abg faris sunguh2 wat rumah sy....mekaseh...mekaseh..mekaseh... :)

~tuah.rimbun~ said...

seronoknya...
sorrylah mlm tadi tak sempat nk TT sekali..
keje balik dekat midnite...
lain kali TT kabor2 ek...

Matt Azuri said...

wah..kuning-kuning..lambang raja-raja..lambang RM gak..:)

pie2020 said...

aduhs.. pesall gambar akujee tu .. hahaha ..

tuanbri said...

Alamak...rasa cam bersalah lak...
Aku x dapat nak join team Satu Solution buat masa ni...
1. Kerja kat opis bnyk...sabtu dan ahad pun kerja.
2 Hari ni pulak aku demam...
3. Responsibility aku kat opis besar...aku xde, susah sikit kerja nak jalan..
4. Faris dah pandai buat kerja...

Hargailah hasil usaha Pie dan Faris....korang semua lepak kat rumah...diaorg ni sanggup siapkan rumah korang...pie tu sampai tinggalkan bini dia yg dah nak due!

syada said...

saya menggalakkan tuanbri bekerja sendiri. boleh layan satusolution bersama faris n pie full time...opss..pie lum full time lg.hee..

p/s:sian sgguh..wat keje opis smpai demam..faris steady jek..(bakar2)..aha

Home Loan Calculator

Loan Calculator
Free loan calculator by Bankrate.com