Wednesday, April 15, 2009

Ops Pecah Rumah Lagi..

Penyewa sudah keluar dari rumah.. tapi kunci tak tinggalkan.. ada bakal penyewa nak tengok rumah dalam masa terdekat.. Apalagi.. cargass la team pecah rumah bekerja.. walaupun di malam hari..

Ini rumah Mr M yang menang dari lelong dah lama juga.. Satu Solution Team baru terhegeh hegeh nak buat kerja.. hahah.. ni semua pasal penghuni janji nak bagi kunci tapi asyik tangguh je..

Balik pecah rumah.. sempat buat TT gersang dengan Pie.. hahahah

Macha Satu Solution kepenatan.. Pecah rumah di malam hari.. cayalah..


Successful rate yang tinggi utk teknik buka tombol cara ini..


Unit akan di bersihkan dan dicuci dalam masa terdekat..


Transaksi rahsia

5 comments:

wakata said...

wow..

tuanbri siap pakai baju keje lagi..hehe.

professional ni

nahar said...

sian sifu pie TT just pakai kain pelikat...ahahahah

KingofKondomania said...

wow..bersepahnya rumah Mr M..kenapa tak condo kali nie..?

syada said...

pergh..smart btul org pecah umah ni..siap ngn backpack lg..

wowwee..aku suke gambo transaksi rahsia tu..mcm dlm citer seram...malap je suasa..tibe2 bunyi guruh berdentam dentum...boommm...ahhaa..tgk2 ada duit turun dr langit...

tuanbRi said...

Kita kerja mestila professional...
apa nanti org kata kalau kita pecah rumah org, dressing pun macam penyangak ?

hehe...jgn ada lak yg terasa...

Home Loan Calculator

Loan Calculator
Free loan calculator by Bankrate.com