Wednesday, May 27, 2009

Satu Solution @ Work : Survey

Aku bercuti di TBR satu malam sahaja. Mulanya ingat nak pergi sana 2 malam, memandangkan banyak kerja kena buat, terpaksa ambil satu malam sahaja. Terserempak dengan Ken yang turut bercuti di sana. Masa balik ke KL sempat buat survey di area PD. Apt yang agak murah.. tapi banyak unit kosong..





Singgah di Kajang untuk survey area Kajang.. terserempak dengan Pokli pula.. Dah le jumpa masa auction.. masa survey pun boleh jumpa juga.. hahahah..



Petang tu aku bawa Bri ke Real Estate Agency.. nak suruh Bri jadi negotiator juga. Lepak kat bawah, makan pizza..


Sebenarnya pergi office Real estate nak submit close deal form.. then balik.. Bri ajak pergi hospital pulak.. wife boss dia baru bersalin.. apa ni macha.. kat hospital pun nak bergambar ka??



Ahh.. korang pun tau aku survey area mana ni kan.. ada orang mau masuk unit ni.. kena survey juga..


10 comments:

Wida said...

bwh skali tu macam cyberia c1 je.. heheehhh.. hari tu wa pi sana ada usha2..

k.aida said...

wah... nih gila2 rahsia punya perisikan nih.... siap kena sembunyi2 di balik tiang lagi nih....

sourplum said...

gbr dlu. tulisan kemudian :P

syada said...

yeah..tuanbri mmg mcm team perisikan CIA..muka dirahsiakan..

Saiful said...

cantikr umah tu..kat area mana ni

Mohammad Syahman bin Abu Hasan said...

HoHo..menarik bro cyberia tu c1. MV brape ek skang ni?

wakif said...

jalan2, usha2, calling2 pahtu makan2...:)

pOkLi said...

Cyberia Crescent 2 kami telah selamat disewakan dgn lecturer MMU...RM1400...kosong...basic unit....byr bulanan rm815....maintenance rm400..Rm1215...+ve Rm200...ok la kan?so apa lagi..beli la Condo Cyberjaya pulak...meriahkan..skrg tgh membangun...byk dah kedai2 makan bukak.....McD akan bukak....JPA...JPJ...burger king...dan byk lagi la...so...beli masa murah nih

Wida said...

Pokli.. kawasan tu baru nampak nak membangun kan sekarang ni.. Wida baru tau pasal JPA dan JPJ nak buka situ.. terima kasih for the info..

Wida said...

Anyway.. Faris.. FYI.. C1 tu ada orang duduk..

Home Loan Calculator

Loan Calculator
Free loan calculator by Bankrate.com