Monday, May 25, 2009

Satu Solution @ Work : 24 May 2009

Semalam satu Solution mulakan kerja2 untuk VL Wida+Peruzz. Cuma pasang lampu dan kipas sahaja. Minggu depan akan datang lagi untuk cuci pulak.. Mau join ka cuci rumah?? hahaha..



Lawatan ke rumah buruk Penara. Sambil tu jumpa Nazri untuk serah kunci Penara yang dia menang at 73k. Rumah buruk Penara sedang dalam proses transformasi. Kita bagi dia base warna putih dahulu..



Last job.. konon2 nak pergi pecah rumah FD Satu Solution. Rupanya Tuanbri dan pergi settlekan. Puashati la dengan rumah ni.. walaupun 850sqft.. hall dia besar. Cuma bilik dia kecil.. tiada kerosakan tiles pada unit ini. Kena pasang grill, pasang lampu kipas, then cuci.. boleh disewakan..


Man pun ada.. sebab aku nak suruh dia estimate kerosakan tiles rumah Zarul di Block D, Apt yang sama. Lepas habis kerja.. Man belanja makan.. wow.. Terima kasih Man.. murah rezeki..

12 comments:

sourplum said...

gbr last tu gelap la plak

Anonymous said...

Cuba korang masuk blog http://wsahabat.blogspot.com
Aku rasa blog tue amat bermakna bagi korang yang terlibat dalam bidang hartanah nie

ska said...

best plak tgk korg kejer camni... good2... (Zul member Zulkipli)

pOkLi said...

lepas ni aku plan nak beli FD jgk la...malas la nak masuk penara yg buruk..dah la mahal...buat apa?byk lagi rumah lain yg untung..kan faris kan?

faris said...

@Ska : Best ka? hahah..

@Pokli : betulla pokli..

Saiful said...

penara buruk..sangat buruk..penara sungguh buruk..lepas ni jgn beli penara..penara buruk..terlalu buruk..haha..ingat jgn beli penara..haha

MattDemon said...

la...apsal tak bid condo penara yg kat sebelah flat penara nie..:)

k.aida said...

oooo... patutla dapat penara buruk... gi bid flat penara rupanya... salah alamat tuh.. patutnye bid condo penara tue... hihi...

wah.... pesal x bgtau nak gi makan reramai taim ni.... wa x kisah gi basuh penara buruk tuh sampai wangiii pun x pe wa sanggup....

ska said...

faris : serius best...x membosankan dan tak static (macam keje aku skrg ni haa...). aku mengekori rapat perkembangan korang...plan dah ade...dana je tgh kompol...nanti dah ready aku call ko faris. adios.

blogresipi said...

Korang ni asyik makan je ye. Tak takut ke badan naik nanti?

syada said...

perghh..

peruzz said...

ayat sepul mmg tak leh tahan...hahaha
bro.. diorg dah minat sgt nganpenara tuh.. bro cakap cane pun..diorg tetap mau masuk penara.. penara mmg buruk.. hehehe
jgn marah pemilik penara.. wa gurau2 ejaa..
wida.. tak mo join director satu solution cuci umah vl ke.. diorg dah jemput tuh..kalo wa ade sane.. mesti join.. hehehe

Home Loan Calculator

Loan Calculator
Free loan calculator by Bankrate.com