Monday, June 15, 2009

Satu Solution @ Work : Buka Rumah FD Asrul

Hari ini, pergi buka rumah FD Asrul yang baru menang Jumaat lepas. Ada kitchen cabinet.. elektrik pun ada lagi.. cuma air dah kena potong. Tunggakan 3k++.. Kita tengok esok macam mana.. kalau boleh deal bayar sikit dahulu untuk minta sambungkan air.. bagus juga. Kalau bayar full pun.. ok juga..

Rumah FD Satu Solution pun ada tunggakan maintenance 2k++.. pergi tanya untuk both unit la esok.. kalau air dah masuk, boleh iklankan sewa terus..

Kasi cuci sikit.. buang sampah sarap.. done. Lampu kipas dah ada.. grill pun dah ada.. cayalah!!
55k sahaja beb.. mana nak dapat!! Satu Solution pun beli 81k.. (of course.. block lain yang lebih besar..), aku dulu pun beli 71k..









8 comments:

Wida said...

Bestnya FD ni.. 55k dapat cabinet dapur.. dapur masak.. monitor komputer.. tilam.. hahaha... cantik gak cabinet dapur tu..

pie2020 said...

wowow ..bagus nye FD niee ...

marii beli FD pulakkk .. marii marii ...

MattDemon said...

mesyukk..masyukk..RM55K dapat barang2 FREE...best

mercly said...

55k tu..blok mana?

peruzz said...

kalo tgk pada dalam rumah,ade cabinet ..bentuk dalam rumah.. n info2 yg tuan tanah bgtau tuh..ni blok d..harga bese murah leh dapat kat sini pn 70k++.. ni dapat 55k.. mmg beshy giloss laa..
betul ke tuan tanah??

mdizone said...
This comment has been removed by the author.
mdizone said...
This comment has been removed by the author.
mdizone said...

aku boleh verify la. mmg setakat ni rm55k tu paling murah aku tgk untuk blok D. biasa kalau lelong pun bukak dalam rm65k above. mmg untung betul la.

Home Loan Calculator

Loan Calculator
Free loan calculator by Bankrate.com