Monday, July 13, 2009

Satu Solution @ Work

Salah satu dari rumah yang Satu Solution manage, berjaya disewakan pada hari ini. Disewakan kepada student UKM yang mengambil Master dalam bidang Engineering. Perempuan. Unit ini boleh dikira fully furnish dan berdekatan dengan UKM, dan mempunyai kemudahan awam yang baik. Sebab itu senang disewakan. Setelah owner iklankan dalam masa 2 hari, beberapa prospek telah mula call untuk melihat rumah. Akhirnya Satu Solution memilih student perempuan.



Semalam satu Solution menyambung kerja2 mencuci di office baru kami. Expected to be ready dalam masa 2 minggu. Plan asal, kami mahu menyediakan 2 buah bilik untuk disewakan, selain Satu Solution, PMC dan KOHARTA. Plan berubah bila Pie dan Bri mencadangkan bilik seminar diperbesarkan untuk kegiatan2 sampingan lain yang boleh menjana pendapatan kepada Satu Solution.



Multipurpose vehicle sedang disumbat dengan barang2..







8 comments:

syada said...

MPV mitusbshi ka tu? woww..
bri mmg nmpak ketokohan nye wat keje2 cani..eheh...
asal nmpak pie kecik plak?heheh..

wakata said...

wow..cantik baju bri..hehe

MattDemon said...

wow..bri pakai baju sama ke...peberet dia tuh...haha

askrool said...

corak cam tu kalo kena cat tak nampak kotor.....:)

pie2020 said...

hahah .. semua orang komenn bajuu ko brii ... .camm sarkiss .... hahahahha

peruzz said...

korang wat lawak lak pasal baju briii..hahaha
jgn memain.. silap2 baju bri ni jadik seragam satu solution taim wat keje pecah rumah.. cat rumahh..
main cat..kaloo kene baju .. =tak nampak kesan.. hehe..

faris said...

Ngeri la kenyataan kau tu Peruzz.. Hahahah.. dulu2 Bri memang kerja Sarkis..

-tuanbri- said...

weh...itu baju Warisan Kebangsaan..

nanti aku buat satu posting pasal baju tu..psl bj tu aku dapat lepak dgn Jefri Din dalam bilik persalinan.dpt dgr dia test suara..live beb!

ni yg aku pun nak naik hangin!!

Home Loan Calculator

Loan Calculator
Free loan calculator by Bankrate.com