Monday, August 24, 2009

Kerja2 hari ini..






Dari tengahari ke petang, aku duduk di office Satu Solution sahaja semalam, menunggu air cond siap di pasang. Partition dah settle. Esok nak masuk carpet pula...

Balik Puchong, Aku settlekan buka rumah yang semalamnya aku tak dapat buka sebab energy level yang rendah. Api air memang takde aaa... kipas lampu pun dah togel.. ada kitchen cabinet dan build in wardrobe dalam bilik tengah.. kira ok aaa...


Pemandangan memang cantik.. menghadap tasik..

3 comments:

Mohammad Syahman bin Abu Hasan said...

cantik tu bro..rumah tu puchong kat mana?

hairi said...

tq bro kerana berhempas pulas buat operasi pecah rumah ni walau di bulan puasa..dugaaannnnn

faris said...

@ Mohammad Syahman bin Abu Hasan : VM..

Home Loan Calculator

Loan Calculator
Free loan calculator by Bankrate.com