Thursday, September 10, 2009

Satu Solution @ Work

Damansara Damai. Owner baru telah menyelesaikan baki tertunggak secara tunai untuk hartanah ini. Satu Solution ke unit ini untuk memberi notis kepada penghuni agar dapat mengosongkan unit. Minggu depan kami akan ke sini lagi untuk menukar kunci. Tunggakan hampir 7k.. kami menanti pihak bank menyelesaikan tunggakan supaya air boleh disambung semula.





Kemudian ke FD.. Rumah Rizal. Owner lama telah mengosongkan rumah minggu lalu. Kami ke unit ini untuk menukar kunci sahaja. Tiada major repair diperlukan untuk unit ini. Hanya perlu bersihkan, dan cuci.. Tapi kena bayar duit air dahulu. Meter dah kena clamp.

Di FD sekarang tengah hot cerita pencuri seluar dalam wanita.. mereka pecah masuk rumah dan curi seluar dalam wanita. Ohh.. Satu Solution tidak mencuri seluar dalam wanita, tak tau la kalau Macha Bri ada buat kerja tu.. Heheheh..







13 comments:

sourplum said...

naek moto je pegi keje?

syada said...

yela..pantas!! cpt nk jumpe client.. =)

faris said...

Tuanbri=Farid Kamil=RempIt

Anonymous said...

Akupun taktau DD tu tertunggak hampir 7k. Oh Docs dari rrm bila la kau nak sampai ke tangan aku. Kena bayakkan bersabar bulan ramadhan.

syamoi said...

hahahahah...bab seluar dalam tu yg klakar tuh...insafal bri..bulan posa ni...agfak2 ah...hahahaha!!!

Anonymous said...

susah la nk dpt tenant wanita kt FD.. haha..

pie2020 said...

bri ... naik motor roda 3 lepas niee ... bykk barang leh bawakk .. hehehe

sepul_besut said...

xsangka aku bri pon boleh terlibat dgn keje2 mcm tuh.. haha.. insaf lah bri..

al_husni said...

sabar ye bri..diorg nie mmg sengaja nk menguji kesabaran ko..
(psst..len kali nk projek calling2 bro..)
hahaha!

-tuanbri- said...

aku cool je....

pie- ye la...aku x mampu nak beli motor besar...dpt motor roda tiga pun bersyukur lahh..

syamoi- agfak apa beb? lu pakai bahasa apa?

husni- kau nak tolong job kat mana?

ww.tuanbri.com

-tuanbri- said...

tuan tanah,

tolong tukar
http://tuanbri.blogspot.com
kepada
http://www.tuanbri.com

tq

faris said...

@ Tuanbri : Done 10 days ago...

peruzz said...

bro.. nanti nk mitok tlg carikan tenant utk umah fd kami tuh..tak dapat tenant pompuan pn takpe la.. kalo dapat family pun ok..
bukan skrg la.. skrg mood raye kan.haha...dapat carik lepas raye ni pn ok..k.. tenant lame dah kluo..pasal tuko tmpt keje..

Home Loan Calculator

Loan Calculator
Free loan calculator by Bankrate.com