Monday, November 16, 2009

Just an update.

Satu Solution Resort launched
Satu Solution Resort telah mula beroperasi dengan 2 unit permulaan. Satu unit studio type dan satu unit 2-bedroom type. Maklumat lanjut boleh diperolehi di Satu Solution Resort. Modus operandi dan harga sewaan kami adalah sama dengan PMC Resort kerana kami adalah adik beradik dalam bidang ini. Buat masa ini Satu Solution Resort hanya menguruskan Tiara Beach Resort. Kami masih dalam perbincangan untuk menambah unit2 di bawah pengurusan Satu Solution Resort.

Lawyer Talk 21 November 2009
Selain Puan Junny dari Ram Reza & Muhammad, kami akan menambah satu lagi panel jemputan iaitu Puan Nurul dari Abu Zahar, Syed Mohd Fuad & Partners. Akan di confirmkan kelak. Talk akan diadakan dari 10.00 pagi sehingga 12.00 tengahari. Kemudian sessi boardgame cashflow101 akan diadakan selepas itu. Untuk memudahkan urusan, sila tinggalkan nama atau berapa orang yang akan hadir untuk lawyer talk dan sama ada mahu bermain cashflow atau tidak. Ini untuk memudahkan kami menyediakan berapa ramai mentor untuk boardgame tersebut, dan untuk pengagihan pemain. Tuan puan boleh tinggalkan pesanan di blog ini, atau di blog Satu Solution. Kepada yang sudah meninggalkan pesanan di posting sebelum ini atau di blog Satu Solution, aku dah take note.

Terima kasih.

15 comments:

din said...

faris,

aku nak join..

n12am said...

uhu~.. 1st time men Cashflow 101 (Boardgame) nih... ان شاء الله dtg bwk adek skali kasi pendedahan kat dia pasal investment... book for 2 seats (lawyer talk/CF101).. regards,

ifaa said...

salam..
kami suami isteri nk join buleh.. mekasih...

arifah & suhaimi

hazrihz said...

aku n kwn n kwn n kwn aku, 4 org laa nk joinnn..
td aku ngn topeq baru blk dr ram reza, siti n miss junny kem salam, suh dtg reramai sabtu ni..

Matjoe said...

dropping by. just nak tambah jumlah komen yg ko terima....
dah lama x kasik comment kt blog ngko

sepul_besut said...

aku pon join..

pie2020 said...

wowow .. .tahniahh... SS Resort... semoga semua dapat manfaat ....

nanti arrange discussion dengann tuah ...

Tuah said...

wooww...ada adek beradek rupanyer..hak hak hak....

algu said...

simpan seat utk aku n wife...

ir.asiah said...

Tuan, saya nak datang 2 orang insha Allah. TQ :)

p/s : rakam ek.. nak beli utk kawan yg pergi haji.

ja244 said...

faris...saya bawak sorang kawan...chinese...takpe kan..saya ni ramai kawan cina dari melayu...hehe...dia nak dengar talk jer...cashflow101 takyah register...btw...anggaran berapa orang yg join game cashflow?..seperti yg saya janji, saya nak sponsor air kotak dan snek..

carjunk said...

carjunk dah confirm kedatangan ari tuh kat SS nyer page. tapi just nk confirm kat sinih jugak le.sebab ada tambah cashflow 101. carjunk joint talk dan cashflow.agak2 cashflow abes kol brape?tau at least 2 jam tp start kol brape?TQ

Hanamichi said...

Slm faris....
saya nak join. Mustapa

Anonymous said...

salam..tambah lagi 2 orang.

apaipictures said...

salam Faris...sori lmbt inform..tak tau Tuah ade pesan ke tak..aku nak join...dua2 sesi sekali...

-apai-

Home Loan Calculator

Loan Calculator
Free loan calculator by Bankrate.com